• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Tapes Herstellen en Converteren

We kunnen u met onze deskundigheid in het herstellen en converteren van tapes en met onze geavanceerde apparatuur helpen om gegevens te herstellen die eerder onherstelbaar waren. We slaan deze gegevens op in een toegankelijk mediabestand dat snel en effectief kan worden hersteld.

OASIS is een van de enige drie bedrijven in de EU die maximaal dataherstel bieden bij het herstellen en converteren van oude tapes naar een leesbaar alternatief.

 

U kunt met alle soorten verzoeken voor dataherstel terecht bij onze deskundige herstel- en conversie-experts. Van spoedeisende zaken tot het catalogiseren en onderhouden van een database met historische media. Het is zelfs mogelijk om gegevens om te zetten die afkomstig zijn van verouderde applicaties of apparatuur.

Voordelen Herstellen en Converteren Tapes

Belangrijke informatie wordt toekomstbestendig: met ons herstelproces voor tapes kunnen we verouderde media omzetten naar een bruikbaar formaat.

Kosten door verouderde systemen worden voorkomen: maak gebruik van de service van OASIS voor het herstellen en converteren van tapes en die dure verouderde systemen kunnen de deur uit.

Snelle en betrouwbare service: onze experts zorgen dat tapes binnen de afgesproken tijd worden hersteld en dat de gewenste data worden geleverd.

Volledig aantoonbaar proces voor tapeherstel: het proces voor het herstellen en converteren van tapes voldoet aan eventuele wettelijke vereisten waaraan cliënten moeten voldoen.

Efficiënte workflow: onze deskundige teamleden kunnen in korte tijd grote hoeveelheden historische gegevens herstellen en converteren. Ze kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan bestaande bedrijfsprocessen.

 

Proces Tapes Herstellen en Converteren

Ons herstel- en conversieproces wordt afgestemd op de cliënt, in het onderstaande schetsen we een standaardproces.

Verzamelen

Leden van ons speciale team verzamelen de tapes die moeten worden hersteld of geconverteerd.

Vervoer

Uw tapes worden veilig vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem en worden naar onze herstel- en conversiefaciliteit gebracht.

Herstel en conversie

De tapes worden bij aankomst op onze herstel- en conversiefaciliteit volgens de wensen van de cliënt hersteld en geconverteerd.

Levering

De herstelde en geconverteerde tapes worden in het gewenste formaat veilig afgeleverd bij de cliënt.

Opties Tapes Herstellen en Converteren

Van tape naar cloud

Cloudgebaseerde service voor gegevensback-up

Deze cloudgebaseerde service haalt gegevens uit back-uptapes en andere media, converteert ze naar bruikbare bestanden en slaat ze op in een cloudgebaseerde oplossing. Gegevens kunnen in enkele minuten worden hersteld.

Migratie en herstel van data

Migratieservice voor verouderde media

De conversie en migratie van gegevens op media met verouderde herstelmogelijkheden naar modernere media.