• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Naleving van Regelgeving en de AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) is 25 mei 2018 van kracht geworden en wij helpen uw organisatie om zich hierop voor te bereiden.

De AVG versterkt het recht van cliënten op hun gegevens. U wordt gedwongen om verantwoordelijkheid te nemen voor de gegevens die uw organisatie gebruikt en de wijze waarop u communiceert. De wijze waarop uw bedrijf met gegevens omgaat moet radicaal veranderen, en de voorbereiding is tijdrovend.

We helpen u hierbij door samen te werken met Certified Information Privacy Professionals (CIPP's) bij CSR en u te ondersteunen met onze Readiness Suite en onze datalek-meldservice.

Voordelen van een Goede Voorbereiding op de AVG

Voorkom boetes: de AVG gaat gepaard met aanzienlijke boetes als regels niet worden nageleefd (de maximale boete is 4% van de jaaromzet of € 20 miljoen, afhankelijk van wat het hoogste is). Onze Readiness Suite kan cliënten helpen bij het minimaliseren van deze boetes.

Proactieve voorbereiding op de Algemene Verordening Gegevensbescherming: de voorbereiding op een regelgevend mandaat kan overweldigend zijn. Onze Readiness Suite biedt ondersteuning, zodat u alles op tijd in orde hebt. Gebruik de handige online tool om bestaande privacymaatregelen en het huidige beveiligingsbeleid van uw bedrijf te evalueren.

Het melden van datalekken minder stressvol maken: wij kunnen u in het geval van een datalek snel en accuraat door het ingewikkelde meldingsproces leiden.

 

Open de Readiness Suite

 

Wilt u gebruikmaken van deze services, bent u op zoek naar meer informatie, wilt u een vraag stellen aan een van onze teamleden of wilt u een AVG-folder aanvragen? Gebruik onderstaande knop.

 

Meer informatie

 

Klik op de onderstaande knop om een paar vragen te stellen, zodat we kunnen vaststellen hoe goed uw organisatie op dit moment is beschermd. Een expert op het gebied van bedrijfscontinuïteit neemt dan contact met u op over de resultaten.

Zijn we beschermd?


Klik hier om een ​​overtreding te melden
 

Voorbereidingsproces op de AVG

Onze Readiness Suite helpt u zich voor te bereiden op de nieuwe AVG-regelgeving. U hoeft slechts de stappen die hieronder staan beschreven te doorlopen.

Vragenlijst

U vult een vragenlijst in over uw bestuurlijke processen, procedures en beveiligingsmaatregelen.

Acties

Na het invullen van de vragenlijst wordt een geprioriteerd actieplan gegenereerd dat u kunt gebruiken om de AVG-eisen te implementeren.

Certificaat

Wanneer de implementatie is afgerond, ontvangt u een certificaat van voltooiing en een keurmerk dat u op uw website kunt plaatsen.

 

Services voor Naleving van Regelgeving en de AVG

READINESS SUITE

Service voor evaluatie, actie en certificering ten behoeve van de nieuwe regelgeving

Onze Readiness Suite biedt een aantal belangrijke maatregelen om te voldoen aan de wettelijke vereisten binnen het AVG-mandaat.

DATALEKKEN MELDEN

Vierentwintig uur per dag service voor het melden van datalekken, en stapsgewijze instructies

We bieden ondersteuning bij het melden van datalekken. Dankzij onze service kunnen cliënten datalekken opsporen en deze op tijd melden bij de betreffende regelgevende instantie.