• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Back-ups, Opslag in de Cloud en Bedrijfscontinuïteit

We begrijpen de druk op bedrijven om een goed noodherstelplan te implementeren. Ons bedrijfscontinuïteitsteam werkt onvermoeibaar aan het beschermen van uw organisatie tegen onvoorziene omstandigheden, zoals natuurrampen, stroomstoringen, virusuitbraken, aanvallen door ransomware, hardwarestoringen en menselijke fouten.

Dankzij onze service voor opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit kunnen cliënten eenvoudig en regelmatig in de cloud back-ups van hun gegevens maken en zo voorkomen dat gegevens verloren gaan.

Cliënten kunnen met onze service voor opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit garanderen dat er zorgvuldig met de gegevens van klanten wordt omgegaan.

Voordelen Opslag in de Cloud en Bedrijfscontinuïteit

Snel herstel in geval van nood: er worden continu back-ups gemaakt, zodat gegevens bij uitval binnen 5 minuten kunnen worden hersteld.

IT-personeel houdt tijd over: met onze volledig geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke back-up- en continuïteitsservice wordt handmatig ingrijpen overbodig en houdt uw IT-personeel tijd over voor belangrijkere zaken.

Bescherming tegen aanvallen door ransomware: naar schatting kan slechts 4% van de bedrijven adequaat reageren op aanvallen door ransomware. Onze back-up- en continuïteitsservice neemt zorgen weg over de beveiliging van uw gegevens en die van uw klanten.

Overzichtelijke en voorspelbare kosten: u krijgt grip op uw begroting met onze overzichtelijke prijsopbouw en verminderde kosten voor hardware en randapparatuur.

Toekomstbestendige opslag: door fysieke media op te slaan in een onafhankelijke cloud, hoeft u niet langer te vertrouwen op technologieën die mogelijk verouderd raken.

Schaalbaarheid: gebruikers van onze back-up- en continuïteitsservice profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van opslag in de cloud. Men kan naar wens grote of juist kleine hoeveelheden gegevens opslaan.

 

Gebruik de link en ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van onze service voor opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit.

 

Proces Opslag in de Cloud en Bedrijfscontinuïteit

Analyse

Een lid van ons bedrijfscontinuïteitsteam maakt een analyse van uw bestaande back-upoplossing en IT-infrastructuur. U kunt ook de korte vragenlijst invullen, waarna een bedrijfscontinuïteitsexpert u helpt bij het vinden van de beste service voor bedrijfscontinuïteit en opslag in de cloud.

Ontwikkeling

Een bedrijfscontinuïteitsexpert ontwikkelt samen met uw organisatie een sterke, schaalbare, responsieve en op maat gemaakte oplossing voor back-ups en bedrijfscontinuïteit.

Implementatie

Een lid van het bedrijfscontinuïteitsteam zorgt er samen met u voor dat het nieuwe systeem voor back-ups in de cloud en bedrijfscontinuïteit naadloos wordt afgestemd op uw bestaande workflow. Uw organisatie beschikt nu over een overzichtelijke, geautomatiseerde en veilige methode om back-ups te maken.

Ondersteuning

Kies voor onze service voor opslag in de cloud en bedrijfscontinuïteit en u profiteert van regelmatige rapporten, proactieve service en onderhoud. Vragen kunnen vierentwintig uur per dag telefonisch en via e-mail worden gesteld aan ervaren en goed opgeleide technici.

Opties Opslag in de Cloud en Bedrijfscontinuïteit

INTERN

Direct interne virtualisatie

Activeer virtuele machines rechtstreeks op onze apparatuur en vereenvoudig daardoor de herstelmogelijkheden voor uw bedrijf. Deze uitgebreide, veelzijdige oplossing biedt de snelst mogelijke back-up- en herstelmogelijkheden.

EXTERN

Virtualisatie in de cloud

Met onze optie voor externe cloudvisualisatie profiteert u van de schaalbaarheid van SaaS (Software as a Service) en voorkomt u initiële infrastructurele kosten.

HYBRIDE

Opslag in de cloud met conventionele back-up

Onze gecombineerde hybride cloudopslag met conventionele back-upservice biedt het beste van twee systemen. De betrouwbaarheid, veiligheid en kostenbesparende eigenschappen van een conventionele back-up en de snelheid en flexibiliteit van de cloud.