• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Archiefopslag

Onze zwaarbeveiligde externe faciliteiten voor archiefopslag zijn ideaal voor de opslag van zeer vertrouwelijke, historische of onvervangbare documenten.

Onze temperatuurbeheerste opslagfaciliteiten gebruiken hoogwaardige beveiligings- en toegangsmaatregelen om waardevolle en kwetsbare documenten veilig op te slaan en te beschermen.

Deze innovatieve opslagfaciliteiten zijn uitgerust met VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatus) en brandbestrijdingssystemen om brand op te sporen en te bestrijden.

Voordelen Archiefopslag

Veiligheid: onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met een gelaagd beveiligingsproces en eersteklas alarmsystemen die uw belangrijkste documenten beschermen tegen onbevoegde toegang, inbraak of vandalisme.

Omgevingsomstandigheden: de temperatuur en luchtvochtigheid in onze opslagfaciliteiten worden gecontroleerd en de ruimtes worden gekalibreerd en onderhouden volgens ISO 9001-normen. Zo kunnen we garanderen dat uw documenten veilig en onder optimale omstandigheden worden opgeslagen.

Brandveiligheid: onze brandwerende opslagruimtes bieden extra ventilatie, geautomatiseerde branddetectie en poederblusmogelijkheden.

Track & Trace: met point-to-point tracking hebt u volledige controle over uw documenten en het gehele traject.

Opslag van speciale items: archiefopslag kan ook worden gebruikt om speciale items op te slaan, zoals bewaarmonsters.

 

Proces Archiefopslag

Onze archiefopslag kan aan elke cliënt worden aangepast, in het onderstaande schetsen we een standaardproces:

 

Verzamelen

OASIS verzamelt de dozen/bestanden op uw kantoor. De documenten worden voor registratie en opslag naar ons recordcentrum vervoerd.

Vervoer

Uw documenten worden vervoerd in voertuigen met een GPS-systeem. OASIS kan op elk moment de exacte locatie van alle voertuigen bepalen. Onze voertuigen zijn uitgerust met Slam Locks (veiligheidssloten) en worden tijdens dagelijkse leveringen en inzamelingen altijd afgesloten. Onze chauffeurs laten hun voertuig nooit onbeheerd achter zonder dat het voertuig zorgvuldig is afgesloten.

Opslag

De unieke barcode van elke doos en/of elk bestand wordt geregistreerd zodra deze in het beveiligde gedeelte van ons recordcentrum is aangekomen. De barcodes zijn gekoppeld aan de door OASIS vastgelegde gegevens. U kunt uw gegevens op elk gewenst moment openen via OASIS Bridge, ons recordbeheersysteem.

Ophalen

Cliënten kunnen hun opgeslagen bestanden snel en eenvoudig opvragen met behulp van OASIS Bridge (ons recordbeheersysteem) en een van onze teamleden levert de benodigde bestanden rechtstreeks af bij uw bedrijf. Het is ook mogelijk om bestanden te digitaliseren en online toegankelijk te maken.

Opties Archiefopslag

ACTIEVE ARCHIEFOPSLAG

Voor regelmatige toegang en regelmatig opnieuw invoeren van bestanden

Actieve archiefopslag is ideaal voor cliënten die vaak gebruikte documenten (zoals eigendomsbewijzen) veilig willen opslaan. Actieve archiefopslag combineert de veiligheid van een externe opslagruimte met het gemak van onbeperkte toegang tot documenten.

LANGDURIGE ARCHIEFOPSLAG

Voor documenten die zelden worden gebruikt

Geschikt voor cliënten die hun documenten langdurig willen opslaan. Onze langdurige archiefopslag is een kostenbesparende optie voor cliënten die incidenteel toegang willen tot hun documenten.

OPSLAG VAN SPECIALE ITEMS

Voor speciale items of documenten

Ideaal voor bewaarmonsters die moeten voldoen aan strikte wettelijke vereisten (zoals medisch materiaal). Cliënten kunnen hun speciale items opslaan in een ruimte die de juiste omgevingsomstandigheden biedt.