Als experts in document management biedt OASIS innovatieve oplossingen en technologieën om uw bedrijfsinformatie op een veilige en efficiënte manier, om het even waar en wanneer te beheren. We zijn inmiddels actief in zes landen en beheren de essentiële informatie van meer dan 5.000 klanten. Met meer dan 15 miljoen gecodeerde bestanden in onze dataopslag centra beloven we u dat we maximale, compromisloze zorg besteden aan uw informatie.

                                                                                    Aanbevelingen

Geïntegreerde document management oplossingen onder één dak

 

 • Oplossingen voor statische tot dynamische archieven
 • Volledig scala aan scanning diensten
 • Vertrouwelijke opslag van uw back-up tapes
 • Drie hoogwaardige services die leiden tot een totaaloplossing in de complete keten van documentbeheer.
 • U vermijdt eventuele inefficiënties door het werken met verschillende leveranciers met elk hun eigen processen en systemen.
 • U vermijdt onnodige complexiteit bij het beheer van verschillende contracten en facturen zodat u uw aankoopproces kan stroomlijnen.

Hoogwaardig OASIS Bridge - opinformatie management systeem
 • “In-house” ontwikkelde informatie management systeem specifiek toegespitst op onze activiteiten maar met ruimte voor de nodige flexibiliteit evenals de capaciteit om te kunnen inspelen  op uw eventuele specifieke wensen.
 • De mogelijkheid om het systeem te integreren in vrijwel elke interne toepassing.
 • De mogelijkheid om informatie over transacties in “real-time” bij te houden

Een stabiele en solide partner

Door de financiële draagkracht van onze groepsstructuur is OASIS een stabiele en betrouwbare partner. U kunt steeds vertrouwen op de jarenlange, Europese expertise, gekoppeld aan voortdurende en blijvende investeringen welke het toelaten om de belangen van de relaties naar de toekomst toe te kunnen blijven waarborgen.

 

                                                 

 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

OASIS heeft als doel om klimaatneutraal te opereren. Hiertoe heeft OASIS diverse acties in gezet om haar CO2- uitstoot te beperken en te compenseren.

 
OASIS en CO2- uitstoot
 • De CO2-uitstoot van het wagenpark heeft OASIS met duurzame en milieuvriendelijke voertuigen zoveel mogelijk gereduceerd.
 • In de archiefdepots in Utrecht en Almere werkt OASIS met bewegingssensoren. Hierdoor bespaart OASIS aanzienlijk op energieverbruik en reduceert daarmee tegelijkertijd de uitstoot van CO2.
 • Al het vernietigd papier wordt in Nederland gerecycled, waardoor er op CO2–uitstoot wordt bespaard. OASIS heeft goede afspraken gemaakt met een gecertificeerde leverancier voor papierrecycling.
 • Alle onvermijdelijke uitstoot die daarna nog overblijft, zowel van de auto's als van het kantoor, compenseert OASIS door te investeren in duurzame projecten.
 
Samenwerking met re-integratie- en ontwikkelbedrijven

Gedurende een aantal jaren maakt OASIS regelmatig gebruik van de medewerkers van de MareGroep en Breed Documentconversie. Deze re-integratie- en ontwikkelbedrijven begeleiden mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij  hun ontwikkeling en re-integratie.

 

Vertrouwd door meer dan 5.000 klanten

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van de document management specialisten van OASIS.