• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Overnamen

 

Tot op heden hebben we meer dan 36 overnamen gedaan. Nog steeds zetten we ons in om ons team continu te laten groeien en om een solide basis in heel Europa te creëren. Wanneer u nadenkt over de volgende stappen van uw organisatie of wanneer u een exitstrategie overweegt, is OASIS Group mogelijk de beste plek om te beginnen.


Waarom OASIS Group?

OASIS bedient zijn klanten al meer dan 19 jaar en is een van de grootste en meest gevarieerde professionele record- en informatiebeheerorganisaties in Europa. We zijn actief in 47 vestigingen in zes landen, schatten het werk van onze teamleden op waarde en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke klantenservice te bieden. 

We zijn altijd geïnteresseerd in mogelijkheden om de OASIS-familie te laten groeien. Overweegt u om uw organisatie te verkopen, dan kunt u vertrouwelijk contact opnemen met Fiona Holdsworth, directeur Overnamen. Klik daarvoor op de onderstaande knop. Dankzij onze ervaring en ons succesvolle integratieproces zorgen we voor een uiterst soepele transitie voor u, uw team en uw klanten.

                                                                                       Contact Fiona

Testimonials

„Ik wil iedereen bedanken voor de professionele en vriendelijke manier waarop zowel OASIS als de adviseurs tijdens het proces handelden. Ik zie uit naar een lange en vruchtbare relatie met OASIS en wens u en het team veel succes in de toekomst.”


Removal Services Scotland

"In my limited experience of selling companies and businesses, this was by far the easiest to execute. Partly because you did not have loads of consultants duplicating each other’s work, partly because you knew exactly what you wanted but mainly because if there was a question you involved Brian and sorted it before it became an issue. From my point of view, the best thing of all was when you agreed to something you did not reopen the same question. It has been a pleasure to do business with you". 

Anglian Archives

„Ik wil Brian, Fiona, Dennis en het team van OASIS bedanken dat jullie het proces zo vloeiend en eenvoudig mogelijk maakten. Het was echt prettig om met de leden van de OASIS-groep samen te werken. Ik heb er absoluut vertrouwen in dat mijn voormalige archiveringsbedrijf alleen maar blijft groeien en gedijen dankzij jullie expertise. Ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst.”  

West Country Storage Solutions

„Het verkopen van een bedrijf is altijd stressvol en heel emotioneel – vooral in onze omstandigheden. Ik moet zeggen dat de samenwerking met de medewerkers heel fijn was. Het proces verliep zo soepel als maar mogelijk was. Ik wens jullie allemaal het beste voor de toekomst en wil jullie vragen om dit bericht naar alle betrokkenen door te sturen.” 

Archive 2000

„Ik ben blij dat OASIS Arc heeft overgenomen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie het beste bedrijf zijn dat we tijdens dit proces ontmoetten en dat jullie maximaal rendement uit de overname zullen halen. Ik wens iedereen met wie wij mochten samenwerken het allerbeste voor de toekomst.”

ARC 1

„Ja, ik heb er absoluut geen probleem mee om mijn positieve verkoopervaring met iemand te delen.” 

Datastores

„Het was heel prettig om met oprechte mensen, zoals Brian en Fiona, te mogen samenwerken om de deal te sluiten.” 

ARC 2

"„Ik vond het prettig om met jou en je team te mogen samenwerken aan het Safebox-project en ik hoop dat je tevreden bent met je overname. Bedankt dat je je aan de afgesproken deadline hebt gehouden – alles verliep prima en de medewerkers waren gesetteld voordat ik vertrok. Deel mijn dankbaarheid ook met Dennis en wens hem het beste. Nogmaals allemaal bedankt voor al jullie inzet. Ik deel mijn positieve ervaringen heel graag met een potentiële verkoper.” 

Safebox

Laatste Nieuws

Persberichten en meer

Alles zien

OASIS Groep breidt marktbereik uit naar Wales

Oct-25-2018
De OASIS Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van de overname Box-it Wales & Severn in Crickhowell, Powys (Wales) bevestigd. De overname werd afgerond op 8 oktober en is de vierde Box-it-franchisenemer die sinds de overname van Box-it UK in maart 2018 door de OASIS Groep werd overgenomen.

OASIS Group Verwerft Additionele Box-it Franchise

Sep-20-2018
OASIS Group, één van de grootste aanbieders van zogenoemde Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van een derde Box-it-franchise als UK-limited bevestigd. Bij een op 4 september j.l. afgeronde overeenkomst heeft het bedrijf het in Warwickshire, Verenigd Koninkrijk, gevestigde Box-it Central overgenomen.

OASIS Group breidt marktbereik binnen het VK uit

Jul-25-2018
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM, records and information management) in heel Europa, heeft de afronding bevestigd van de overname van een Box-it UK Limited franchise. In een op 13 juli afgeronde transactie heeft de onderneming Box-it North West overgenomen, een bedrijf dat gevestigd is in Chester, VK.

OASIS Group verstevigt voet aan de grond in de Britse markt

May-9-2018
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat het nog een overname in het Verenigd Koninkrijk heeft afgesloten. In een deal die op 30 april werd afgerond, kocht het bedrijf de RIM-activiteiten (records and information management) van CSM Storage and Archives, Ltd. gevestigd in Dagenham.

De reeks overnames door OASIS Group VK wordt voortgezet

Apr-24-2018
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in heel Europa, heeft de afronding bevestigd van twee overnames in het Verenigd Koninkrijk. In een transactie, die op 13 april 13 is afgerond, heeft de onderneming Abbot Datastore Ltd. in Londen overgenomen en op 12 april de zakelijke eenheid RIM van Armadillo Self-Storage, een bedrijf dat in Exeter is gevestigd. 

OASIS Group neemt Box-it over

Mar-7-2018
OASIS Group, binnen Europa het snelstgroeiende bedrijf in document- en informatiebeheer (RIM, records and information management), heeft de afronding van de grootste overname tot op heden bevestigd. In een deal die op 28 februari werd beklonken, nam het bedrijf Box-it UK Limited en Box-it Document Solutions Limited in Hampshire in het Verenigd Koninkrijk over.

Overname van CG Archive is de 30e voor OASIS Group

Sep-12-2017
De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft bevestigd dat  de 30e overname (tot nu toe) is afgerond. Via deze transactie, die op 1 september 1 is afgerond, heeft de onderneming het in Milton Keynes, VK, gevestigde bedrijf CG Archive Ltd. overgenomen.

OASIS Group breidt activiteiten in Nederland uit

Jul-18-2017
OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer in Europa, heeft bevestigd dat het binnen een maand nog een overname afrondt. Volgens een overeenkomst die op 12 juli is gesloten, heeft het bedrijf de RIM-tak van Hulshoff Opslag - en Archiveringsmaatschappij B.V., gevestigd in Amsterdam, overgenomen.