• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Nieuws

 

 

OASIS Group voltooit de eerste overname van het jaar

By Jade Miles Wednesday, 20th January 2021 | 0 comments
OASIS Group, de grootste leverancier van archief- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft vandaag de overname aangekondigd van NETarchief, de archiefbeheerdivisie van Van't Net Archiefbeheer B.V.

OASIS Group reactie op Coronavirus (COVID-19) maart 2020

By Jade Miles Tuesday, 12th May 2020 | 0 comments
Een boodschap van onze CEO In navolging van een aantal recente aankondigingen van de verschillende regeringen in de regio's waarin we actief zijn, wil OASIS Group onze klanten verzekeren dat we blijven opereren in de landen die door het coronavirus zijn getroffen. Met de voorwaarde dat de lokale omstandigheden en beperkingen dit toelaten.

OASIS Group versterkt aanwezigheid in Schotland

By Jade Miles Thursday, 12th March 2020 | 0 comments
OASIS Group, een van de grootste aanbieders in Europa op het gebied van archief- en informatiebeheer (Records and Information Management, RIM), heeft de overname bevestigd van de Box-it Scotland-franchise in Spittalrigg, East Lothian. Deze Box-it-franchise is de 8e die is overgenomen door OASIS Group. De transactie vond plaats op 28 februari.

COVID-19 verklaring

By Jade Miles Wednesday, 11th March 2020 | 0 comments
OASIS Group houdt de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 ('coronavirus disease 2019') nauwlettend in de gaten via verschillende beschikbare officiële kanalen, waaronder de overheid en de gezondheidsautoriteiten uit de landen waarin we actief zijn.

Niche Health overgenomen door OASIS Group

By Jade Miles Tuesday, 3rd December 2019 | 0 comments
OASIS Group, een van de grootste Europese aanbieders van document- en informatiebeheer (RIM), kondigt vandaag aan dat het Nichesys Limited (handelsnaam Niche Health) overneemt. Niche Health is de leverancier van noteSpace-software en -service, voor de opslag en digitalisering van medische dossiers voor eerstelijnsgezondheidszorg in het VK.

OASIS Groep breidt marktbereik uit naar Wales

By Jade Miles Thursday, 25th October 2018 | 0 comments
De OASIS Groep, één van de grootste aanbieders op het gebied van Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van de overname Box-it Wales & Severn in Crickhowell, Powys (Wales) bevestigd. De overname werd afgerond op 8 oktober en is de vierde Box-it-franchisenemer die sinds de overname van Box-it UK in maart 2018 door de OASIS Groep werd overgenomen.

OASIS Group Verwerft Additionele Box-it Franchise

By Barbara Ellis Thursday, 20th September 2018 | 0 comments
OASIS Group, één van de grootste aanbieders van zogenoemde Records en Information Management (RIM) in Europa, heeft de afronding van een derde Box-it-franchise als UK-limited bevestigd. Bij een op 4 september j.l. afgeronde overeenkomst heeft het bedrijf het in Warwickshire, Verenigd Koninkrijk, gevestigde Box-it Central overgenomen.

Page 1 of 3