Welkom bij OASIS Group

OASIS wordt door zijn klanten als kwalitatieve partner op het gebied van record- en informatiebeheer (RIM) gezien en is een consistente ondersteuner van de RIM-sector en van handelsorganisaties. We hebben een reputatie opgebouwd als levendige organisatie en zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden in nieuwe markten, om te investeren in innovatieve diensten en om de beste teamleden in de sector aan te trekken.

We zijn actief in dertig vestigingen in zes landen en beheren de vitale informatie van meer dan 5.000 klanten. Met meer dan 15 miljoen bestanden, voorzien van een streepjescode, in onze gegevenscentra beloven we u om maximale, compromisloze zorg te besteden aan uw informatie.

Dankzij onze volledige reeks RIM-oplossingen kunnen we alle bedrijven één vaste partner bieden met een oplossing voor elke behoefte op het gebied van informatiebeheer – van bestandsopslag tot digitale toegang en van gegevensbescherming tot veilige vernietiging. Daarbij bieden we ondersteuning door middel van uitstekende service, een gebruiksvriendelijk platform en de inzet om onze klanten uitstekende waarde, onze aandeelhouders groei en onze teamleden mogelijkheden te bieden.

OASIS Group werd onlangs, voor het tweede opeenvolgende jaar, beloond met een positie in de '2018 Inc. 5000 Europe', een lijst met de snelst groeiende privé ondernemingen van Europa.  

                    

 

                                                                                    Aanbevelingen

 

Vertrouwd door meer dan 5.000 klanten

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van de document management specialisten van OASIS.