• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Bedrijfscontinuïteit

 

Ransomware is een echte nachtmerrie. Toch vormt het maar één onderdeel van cyberdreigingen. Een verkeerde klik op een knop kan ervoor zorgen dat uw informatie wordt gekaapt of verwijderd of tegen u wordt gebruikt. Helaas moet elk bedrijf hier aan denken, hoe groot of hoe klein het ook is. We hebben toegang tot maatwerkoplossingen die uw bedrijf kunnen beschermen. Nog beter: als er sprake is van een (actieve) dreiging, kunt u binnen een paar seconden verder werken alsof er niets is gebeurd – met minimale ontwrichting en vaak zonder dat iemand buiten uw ICT-afdeling het door heeft.  

De onderstaande infographic biedt u een snel overzicht van de dreigingen voor bedrijven en de implicaties van die dreigingen.

We hebben de handen ineengeslagen met Fifosys, Ltd., een toonaangevende aanbieder van diensten en oplossingen. Dankzij een programma waarmee de huidige positie van uw bedrijf ten aanzien van dreigingen kan worden getest, kunnen we uw organisatie de beste oplossing bieden. Daardoor is de impact in geval van downtime minimaal.

 

 

                                                  

 

Wilt u uw organisatie beschermen tegen dreigingen of wilt meer weten over de oplossingen? Klik op de knop 'Bescherm mijn bedrijf' om te beginnen.

 

Bescherm mijn bedrijf

Klik op de onderstaande knop om een paar vragen te stellen, zodat we kunnen vaststellen hoe goed uw organisatie op dit moment is beschermd. Een expert op het gebied van bedrijfscontinuïteit neemt dan contact met u op over de resultaten.

Zijn we beschermd?