• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

AVG

 

                                                

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) treedt in mei 2018 in werking. Wat de bestuursorganen betreft, heeft elk bedrijf een termijn van twee jaar, om ervoor te zorgen dat de benodigde processen en procedures operationeel zijn om aan deze regelgeving te voldoen. De klok tikt door en met nog maar iets meer dan 1 jaar te gaan, moet er nu van start worden gegaan met de planning.

De AVG is geen nieuw concept. Er zijn op dit moment al wetten die persoonlijke gegevens beschermen, maar de nieuwe regelgeving is veel strenger en zal bedrijven veel zwaarder beboeten, vergeleken met de huidige richtlijnen voor gegevens- en privacybescherming.

Bekijk voor een snel overzicht de infographic hieronder, die laat zien waarom AVG is ontwikkeld, wat persoonlijke gegevens precies zijn en een aantal bijzonderheden van de verordening.

Als antwoord op de nieuwe ontwikkelingen zijn we een samenwerking gestart met CSR Professional Services Inc. Echte privacy experts die gespecialiseerd zijn in gegevensregelgeving, zodat we onze klanten een oplossing kunnen bieden en hen kunnen helpen ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid zijn en de regels naleven voordat deze van kracht worden. Ons aanbod omvat:

Readiness Suite
Een online toepassing voor privacy-handhaving & zelfevaluatie van risico, ontwikkeld door de Certified Information Privacy Professionals (CIPP) van CSR. 

 

Data Breach Reporting 
Een bekroonde kant-en-klare oplossing voor het rapporteren van inbreuken, die garandeert dat jouw inbreuk op juiste wijze wordt gerapporteerd, aan de juiste toezichthoudende instanties & consumenten, & binnen de vastgestelde termijnen.


Als u deze dienstverlening wilt gaan afnemen, als u meer informatie of een kopie van onze AVG-brochure wenst, of als u graag met een teamlid wilt spreken -- klik dan op de knop hieronder of neem direct contact op met ons team.

                                                                                               Meer informatie

               
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit document geldt niet als juridisch advies.