• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Overname van CG Archive is de 30e voor OASIS Group

By Barbara Ellis, Tuesday, 12th September 2017 | 0 comments

De OASIS Group, het snelst groeiende bedrijf voor document- en informatiebeheer (RIM) in Europa, heeft bevestigd dat  de 30e overname (tot nu toe) is afgerond. Via deze transactie, die op 1 september 1 is afgerond, heeft de onderneming het in Milton Keynes, VK, gevestigde bedrijf CG Archive Ltd. overgenomen.

"Een mijlpaal zoals deze is een prestatie waar we heel trots op zijn, en we zijn bijzonder ingenomen met het feit dat CG Archive er een deel van is," aldus Brian Connolly, Chief Executive Officer van OASIS Group. "We zetten ons volledig in om de verwachtingen van onze klanten ten aanzien van onze diensten en ons aanbod te overtreffen. We denken dat deze acquisitie hier een blijk van is en we gaan verder met het zoeken naar oplossingen waar onze industrie en markten profijt van kunnen hebben."

"Het traject vanaf het eerste contact tot aan het officiële akkoord met een bedrijf is altijd een persoonlijke ervaring met de verkopers," merkt Fiona Holdsworth, Director of Acquisitions voor OASIS Group op. "Ik begin met goed naar de eigenaars te luisteren en ik doe mijn best om aan hun verwachtingen te voldoen. Dit is tot op heden onze 16[e] transactie in het VK en ik verheug me erop om voor OASIS verder te bouwen op dat succes."

Deze transactie, met een aanbod op elk raakvlak van de diensten op het gebied van informatiebeheer, van scannen tot versnippering, van GDPR-oplossingen to tapeherstel, ondersteunt hun doelstelling om de klanten beter van dienst te zijn en tegelijkertijd door te groeien en het algehele marktbereik uit te breiden.

Met de integratie van CG Archive Ltd., die nu goed op gang is, zullen onze nieuwe klanten snel kunnen profiteren van de uitzonderlijke diensten en infrastructuur die OASIS verstrekt.

Over de OASIS Group  
OASIS bedient klanten sinds 1999 en is één van de grootste en meest veelzijdige professionele bedrijven voor document- en informatiebeheer in Europa. OASIS, met een hoofdkantoor in Dublin, Ierland, en vestigingen overal in de EU, biedt werk aan meer dan 300 teamleden en dienstverlening aan meer dan 5.000 klanten in verschillende industrietakken, met inbegrip van de financiële en juridische sectoren, overheden, de gezondheidszorg en het onderwijs. OASIS Group werd onlangs beloond met een positie in 'Inc. 5000 Europe 2017', een lijst met de snelst groeiende privéondernemingen in Europa.  www.OASISGroup.be

Contact voor de media: 
Barbara Ellis
Group Communications & Marketing Manager
+353-1-866-6317
bellis@oasisgroup.com