• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Retail


Verlaag het risico op identiteitsfraude

Retailbedrijven beheren een grote hoeveelheid vertrouwelijke informatie, zoals creditcardnummers en persoonlijke gegevens. Wie niet zorgvuldig met deze informatie omspringt, loopt het risico dat de identiteit van klanten wordt misbruikt en persoonlijke gegevens van werknemers worden gestolen. OASIS helpt u dit risico te verkleinen en uw onderneming te beschermen tegen overtreding van de geldende wetgeving.


Vergroot uw beschikbare kostbare winkelruimte

OASIS begrijpt dat u uw winkelruimte zo goed mogelijk moet benutten.
Winkelruimte is duur. Voor een maximale winst is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te gebruiken om uw producten aan de man te brengen.  Met de diensten van OASIS voor opslag en vernietiging van dossiers kunt u de hoeveelheid informatie die in uw winkel wordt bewaard beperken, zodat u meer kostbare winkelruimte overhoudt.


Zorg voor een consistent beheer van dossiers

OASIS helpt u uw informatiebeheer beter te organiseren, in een consistent programma, zelfs als u over meerdere locaties beschikt.
Het kan lastig zijn om een consistent beleid voor archiefbeheer te voeren, vooral als u vanuit meerdere locaties opereert. Heeft u meer dan één locatie, dan helpen de medewerkers van OASIS u om consistente processen en procedures voor informatiebeheer te creëren die op alle locaties kunnen worden gebruikt. En heeft u een bedrijfsbreed beheerprogramma voor uw dossiers dan helpt OASIS u ervoor te zorgen dat u zich hier ook aan houdt.