• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Productie


Verlaag uw overheadkosten

Voor productiebedrijven is een beperking van de overheadkosten cruciaal.
OASIS begrijpt dat productiebedrijven hun overheadkosten zo veel mogelijk moeten beperken. De diensten van OASIS helpen de productiviteit van arbeid te vergroten en bieden snelle toegang tot uw informatie wanneer u deze nodig hebt. Met de betaalbare oplossingen van OASIS bespaart u op de overheadkosten en bent u ook op de lange termijn goedkoper uit.


Beheer van uiteenlopende dossiers en informatie

Werkt u met verschillende soorten dossiers en informatie dan kan het een hele uitdaging zijn om hiervoor een consequent bewaarschema te hanteren.
Productiebedrijven produceren een grote verscheidenheid aan dossiers en informatie, variërend van werknemersdossiers tot kwaliteitsbewakingsdocumenten. Omdat voor elk type informatie een andere verplichte bewaarperiode geldt, is het soms lastig om een effectief bewaarschema te volgen. Met de informatiebeheeroplossingen van OASIS kunt u een onderverdeling maken naar type dossier en bij elk type dossier aangeven wanneer dit moet worden vernietigd. Zo verloopt uw informatiebeheer soepeler en nauwkeuriger.


Trackingsoftware voor 'chain of custody'

Met de oplossingen van OASIS weet u op elk moment waar uw informatie zich bevindt, en wie hiertoe toegang heeft gehad.
Het OASIS online informatie management systeem registreert met behulp van scanners elk moment waarop uw informatie wordt geraadpleegd of opgevraagd. Bovendien kunt u met het informatie management systeem rapporten aanmaken en diensten bestellen, zodat u nog gemakkelijker uw dossiers kunt beheren.