• Bel Nu:

  +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Overheid


Intelligente oplossingen voor de overheid en publieke sector

Binnen overheden en publieke instellingen is het op juiste wijze beheren en toegankelijk houden van informatie een kerntaak. OASIS is gespecialiseerd in document management oplossingen voor instellingen uit de publieke sector die streven naar een betere efficiëntie met oog voor kostenbeheersing en biedt ondersteuning voor een kwalitatieve en vertrouwelijke dienstverlening.

 

Waarom goede archivering in de publieke sector?

Het belang van goede archivering is evident, omdat:

 • het een essentiële rol speelt in uw bedrijfsvoering,
 • het helpt bij het vastleggen van afspraken,
 • het bijdraagt aan de opvolging van wet- en regelgeving (compliant).
 • hiermee de weg naar digitaal werken wordt vergemakkelijkt.

Voordelen van digitaal werken

Door uw archieven te digitaliseren heeft u de volgende voordelen:

 • Efficiëntie: uw archieven zijn slechts één muisklik verwijderd;
 • Toegankelijkheid: uw archieven kunnen overal ter wereld door meerdere mensen worden geraadpleegd;
 • Veiligheid: een digitale back-up van al uw archieven;
 • Management van uw arbeidsintensieve processen;
 • Keuze om uw archief in één keer te digitaliseren of via scan on demand.

Kosten beperken en efficiëntie te vergroten

Nu overheidsbudgetten teruglopen wordt het voor overheidsinstanties steeds belangrijker hun informatiebeheer zo goedkoop en efficiënt mogelijk te organiseren. OASIS beschikt over aantoonbare ervaring met het leveren van informatiebeheerprogramma's aan overheidsinstanties die aan deze eisen voldoen. OASIS biedt deze instanties uitgebreide informatiebeheerdiensten waarmee de kosten omlaag kunnen en de efficiëntie omhoog. Voorbeelden van dit soort diensten zijn archiefbeheer, mediakluisopslag, veilige archiefvernietiging en digitale oplossingen.


Gecontroleerd beheer voor het bewaren en vernietigen van gegevens

OASIS helpt de publieke sector om informatie onder controle te krijgen door in te spelen op de aanwezige behoeften op het gebied van informatiebeheer. OASIS biedt programma's op maat voor archiefbeheer en vertrouwelijke vernietiging. Vanuit de overheid beheerde opslagcentra en diensten voor archiefbeheer worden hierdoor overbodig, wat een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren.


Verbeterde consistentie en efficiëntie

Intern beheerde systemen voor bewaren, opzoeken en vernietigen van dossiers zijn niet altijd even effectief gebleken: ze zijn inconsistent en het opzoeken van gegevens is vaak tijdrovend. OASIS biedt overheidsinstanties snelle, bewezen effectieve en betrouwbare processen en informatiebeheeroplossingen. Hiermee kan bedrijfsinformatie gemakkelijk en efficiënt worden geïndexeerd, georganiseerd en ingezien.