• Bel Nu:

    +32 (0)14 412 777

Klant Login

Contact

Financieel

 
Wetconforme oplossingen voor de financiële sector

Organisaties in de financiële dienstverlening zijn in het bezit van zeer gevoelige bedrijfsinformatie. Dienstverleners uit de financiële sector worden wettelijk verplicht om een uitgebreide administratie voor langere periodes bij te houden Databewaking en vertrouwelijkheid zijn dan ook de hoekstenen van de dienstverlening binnen deze sector.

Compliancy regelgeving maakt dat omvangrijke dossiers een bewaartermijn kennen vanuit de overheid. Bovendien zijn er risico’s verbonden aan het managen van vertrouwelijke klant- en financiële informatie en de manieren waarop van organisaties verwacht word om te gaan met data in lijn met wet en regelgeving.


Voordelen van werken met OASIS

Vertrouwelijke archiefopslag waarmee u kunt inspelen op de veranderende sectorgebonden regelgeving. 
De Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Amerikaanse Sarbanes-Oxleywet en de Richtlijn betreffende markten voor financiële instrumenten (RMFI) zijn allemaal van invloed geweest op financiële dienstverleners zoals banken, kredietinstellingen en hypotheekverstrekkers. OASIS helpt financiële dienstverleners flexibel in te spelen op veranderingen door complete oplossingen te bieden op het gebied van informatiebeheer. Wanneer u uw archieven extern laten beheren door OASIS bent u er zeker van dat wordt voldaan aan de hoogste eisen voor wat betreft data-integriteit en veiligheid. Strikt vertrouwelijke dossiers en data worden volgens de wettelijke termijnen bewaard in volledig veilige OASIS archiefopslagcentra.

Eén aanbieder voor alle oplossingen voor informatiebeheer. 
OASIS biedt financiële dienstverleners informatiebeheerprogramma's op maat, inclusief externe gegevensbescherming, vertrouwelijke vernietiging en oplossingen voor digitale toegang. Of uw organisatie nu behoefte heeft aan goede oplossingen voor archivering van essentiële dossiers, indexeren en scannen van originelen, rotatie van back-up tapes volgens een vast schema of ondersteuning van uw herstelprogramma voor noodsituaties, OASIS zorgt ervoor. Bij OASIS kunt u terecht voor alle informatiebeheeroplossingen die u nodig heeft.

Veilig en groen
OASIS biedt financiële dienstverleners flexibele informatiebeheerprogramma's, die bescherming bieden aan uw werknemers, uw stakeholders en het milieu. De goed getrainde medewerkers zorgen ervoor dat de vertrouwelijke gegevens van uw organisatie op de juiste manier worden vernietigd en gerecycled in een externe vernietigingscentrale of met een mobiele installatie bij u op locatie.


Door te werken met OASIS krijgt u advies in:
  • het managen en reduceren van risico;
  • kostenreductie met behoud van strategie;
  • eficiënter werken door digitalisering;
  • snellere toegang tot gedigitaliseerde documenten;
  • volledige integratie met bestaande financiële en cliëntsystemen.