Lidmaatschap van organisaties

OASIS is actief lid van vakorganisaties die educatieve programma's ondersteunen en zich hard maken voor een verbetering van de informatiebeheer industrie


PRISMPRISM is een internationale organisatie waarin commerciële aanbieders van informatiebeheer diensten vertegenwoordigd zijn. Leden van deze organisatie ontwikkelen en delen best practices en werken samen om de informatiebeheer sector als geheel te verbeteren. OASIS is een commercieel lid van PRISM International.

 

 

Information and Records management societyDe Information and Records Management Society is de toonaangevende vakorganisatie voor iedereen die werkzaam is in of betrokken is bij informatiebeheer, ongeacht zijn professionele of organisatorische status of kwalificaties.

 

 

 

 

AIIMAIIM is een non-profit organisatie die gebruikers inzicht biedt in problemen die samenhangen met het beheer van documenten, content, records en bedrijfsprocessen. De AIIM is opgericht in 1943 en is ook wel bekend als de Enterprise Content Management Association (ECM).

 


Kamer van Koophandel DublinDe Kamer van Koophandel van Dublin vertegenwoordigt de belangen van zowel grote als kleine bedrijven in de Ierse hoofdstad. Als belangrijkste netwerkorganisatie in de stad biedt deze Kamer belangrijke kansen voor het promoten van het eigen bedrijf en het netwerken met andere leden.

 

 

Uw documenten professioneel laten beheren en opslaan? Neem contact met ons op.