Over OASIS

OASIS, Information Secured

OASIS is één van de snelst groeiende en meest dynamische dienstverleners op het gebied van informatiebeheer. OASIS is actief in Nederland, België, de Republiek Ierland, Noord-Ierland en Groot-Brittannië. OASIS vervult een leidende rol binnen de sector en heeft de kennis en ervaring in huis om informatiebeheer naar een nieuw en hoger niveau te tillen. OASIS biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van informatiebeheer waarmee klanten hun informatie optimaal kunnen beheren en benutten.

OASIS heeft een reputatie opgebouwd als een dynamisch bedrijf dat streeft naar uitbreiding naar nieuwe markten, investeert in innovatieve diensten en een gewaardeerd werkgever is voor een aantal van de beste medewerkers uit de sector.

Unieke benadering in document management

Centraal staat de unieke benadering van archiefbeheer, digitalisering, vertrouwelijke vernietiging en back-up tape beheer. OASIS biedt deze services onder één dak aan en kan daarom faciliteren in de gehele documentstroom binnen organisaties. OASIS is dan ook dé allroundpartner in informatiebeheeroplossingen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

De diensten van OASIS worden ondersteund door een superieure service en doorlopende innovatie. OASIS streeft altijd naar het beste resultaat voor haar klanten, naar groei voor haar aandeelhouders en naar de beste kansen voor haar werknemers.

Waarom OASIS?

Hoe groot of klein uw bedrijf of organisatie ook is, OASIS maakt werk van uw fysieke en digitale archief. Of het nu enkel om opslag gaat of om dynamisch archiefbeheer. OASIS draagt zorg voor het opschonen en digitaliseren van uw archief. Ook het veilige beheer van uw back-up tapes neemt OASIS voor haar rekening.

Klanten van OASIS

Klanten van OASIS zijn gevestigd in heel Europa. OASIS biedt document management dienstverlening voor zeer uiteenlopende markten: o.a. zorginstellingen, overheidsinstellingen, bouwbedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen, advocaten- en notariskantoren. OASIS wordt door zijn klantenkring gewaardeerd als een waardevolle partner in informatiebeheer en wordt beschouwd als een constante drijvende kracht binnen de informatiebeheersector en vakorganisaties.

Breng gerust een bezoek aan een van de OASIS vestigingen en maak kennis met de medewerkers en de diensten die OASIS kan aanbieden. OASIS is u graag van dienst!

Uw documenten door OASIS laten beheren en opslaan? Neem contact op.