Back-up tape rotatieservice

De tape-rotatieservice van OASIS garandeert u een veilige afhandeling van uw back-up procedure. OASIS kan op een dagelijkse, werkelijkse of maandelijkse basis bij u langsrijden om uw back-up tape op te halen. Het agenderingssysteem zorgt ervoor dat automatisch de orderpicklijsten voor de back-up tapes gegenereerd worden. 

OASIS zorgt ervoor dat uw back-up tape rotatieschema up to date is, zodat u altijd de meest recente data veilig opgeslagen hebt.

Betrouwbaar vervoer van uw datatapes in speciale koffers

De tapes worden getransporteerd in afgesloten stalen koffers, die alleen door speciaal geautoriseerde personen geopend kunnen worden.Volgens een vast back-up tape rotatieschema worden de opslagtapes bij uw organisatie opgehaald. Het rotatieschema wordt uiteraard aangepast en ingedeeld volgens uw wensen en agenda.

Ook bestaat de mogelijkheid voor rotatie met verzegelde koffers, waarbij volgens schema de gehele koffer wordt gewisseld. U beheert dan zelf de inhoud van de koffer!

Transport van uw datatapes met Carglock

Transport van uw data vindt plaats in geklimatiseerde en met Cargolock beveiligde voertuigen. Dit is een extra beveiliging in sloten en techniek, naast de standaard vergrendelingen. OASIS zorgt voor een professionele en veilige rotatie van uw back-up tapes.

Uw back-up tapes door OASIS laten beheren?
Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aanvraag.