Dynamisch archief

Dynamisch archief

In de praktijk blijkt slechts 7% van de archieven dynamisch te zijn en 70% van alle opzoekingen komt eveneens daaruit voort. Deze documenten die u regelmatig gebruikt, kunt u probleemloos bij opslaan bij OASIS. OASIS is gespecialiseerd in het beheer van zeer dynamische archieven.

Snelle uitlevering

OASIS registreert en beheert deze dynamische archieven op dossierniveau zodat ze zeer snel (fysiek of digitaal) beschikbaar zijn wanneer u ze opvraagt. U kunt uw archiefstukken online of per e-mail opvragen. Ze worden vervolgens gegarandeerd op werkdagen binnen 24 uur bij u afgeleverd.

Spoedopvragingen

Snel over de juiste informatie beschikken in van levensbelang voor elk bedrijf. U mag mooit misgrijpen. Goed bewaarde, toegankelijke archieven zijn cruciaal. Spoedopvragingen kunnen binnen 3 uur fysiek bij u afgeleverd worden via de interne koeriersdienst van OASIS. OASIS legt de leveringstijden vast in een Serivce Level Agreement dat samen met de klant op maat wordt gemaakt. OASIS maakt samen met u harde afspraken over de tijd die nodig is om een document digitaal op uw computerscherm te krijgen via scan on demand of fysiek op uw bureau met  behulp van onze interne koerier.

Online inzicht in uw archief

Via het OASIS online informatie management systeem heeft u altijd snel en gemakkelijk inzicht in uw archief. De status en de historie van elk archiefstuk kunt u hierin eenvoudig terugvinden. En ook uw opvragingen plaatst u heel gemakkelijk online. Bent u nieuwsgierig? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan.

Indexeren van uw archief

Het maken van een index is de eerste stap wanneer u uw archief langdurig wilt opslaan. Of u dit nu zelf doet of het aan uitbesteedt, OASIS helpt u graag. Samen met u worden de zoektermen waarop u uw archief wilt terugvinden bepaalt. Zo zijn uw documenten zeer snel te traceren.

Archief opslaan

Naast een goede index is een juiste opslagmethodiek van groot belang. In de archiefdepots van OASIS vindt gedurende het gehele proces van binnenkomst tot opslaan een drievoudige controle plaats. Deze controle garandeert een volledige nauwkeurigheid.
Ook eventuele tussenvoegingen kunt u probleemloos aan OASIS overlaten. OASIS verwerkt er dagelijks duizenden.
 
Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van de archiefspecialisten van OASIS.